28 feb. 2011

Scufita Rosie

Asa mi-am imaginat-o eu.
























De ceva timp am in dulap un material care mi s-a lipit de suflet, nu m-am indurat sa-l tai pana acum. Desi este pentru patchwork, un poplin imprimat import japonia, eu am indraznit sa-l folosesc pentru rochita asta de scufita rosie. Este pentru fi-mea cand o mai creste, pentru ca nu ma indur sa ma despart de ea. N-am facut-o pe masura ei pentru ca e prea energica sa-mi stea la dispozitie pentru probe, asa incat am folosit bustul din dotarea proprie, care, dupa cum se vede, e de marime mai mare. So :D

Manecile,sortuletul si poalele rochiei le-am brodat cu masina mea super-minune, un design din memoria ei, plus 2 cusaturi decorative facuta ce ac dublu si fireste, doua fire de culori diferite (rosu si galben).
Scufita si sortuletul sunt quiltuite, evident, ca nu am putut sa nu strecor tehnica asta si in proiectul de aici.


Scufita are 3 componente principale, le-am croit si quiltuit pe fiecare independent, apoi le-am unit si finisat cu niste bentita (bias) facuta de mine.
Am lucrat-o din materiale de foarte buna calitate: sifon alb bumbac, poplin imprimat japonez.

Paturica Aparte




Acest petec delicat a furat culorile blogului mei si s-a imbracat cu ele. Doar pe rosu nu l-a vrut pentru ca a hotarat ca este o culoarea prea pasionala pentru ea: Paturica Aparte.
Este crosetata manual din fire 50% ACRIL 50% LANA si are multe randuri ordonate frumos, numai bune de incalzit o burtica mica de bebelus.
Ea, paturica Aparte, asta si-ar dori, sa fie a unui copilas delicat ca ea, pe care sa-l incalzeasca.




Crosetata manual.

21 feb. 2011

Lengerie de patut "DAVID"


David este un bebelus simpatic de numai 2 saptamani :). Pentru el am conceput o lengerie de patut completa: pilota matlasata cu initialele bebelusului in cauza :D, pernuta umpluta cu un strat de vatelina, fata de perna, fata de pilota si un accesoriu fara nume :)). Accesoriul l-am gandit sa ocupe locul acela intre patutul copilului si patul parintilor (parintii AP stiu la ce ma refer :P).
























Pilota si perna au fata din bumbac si umplutura poliester.

Fetele de perna si pilota sunt din sifon foarte fin (bumbac 100%).
Broderiile sunt facute cu fir din poliester.

6 feb. 2011

TA-NA-NA-NAAAAAAA

Noul meu loock!!
Multumesc Alina :*

Cappuccino











De prin luna iulie am inceput sa lucrez la o cuvertura de pat imeeensa 2.7m*2.4m . M-am plictisit repede de ea atunci, dar cu putin timp in urma m-am simtit nevoita sa o termin si sa o fac cadou. Modelulul m-a ajutat foarte mult la quilt pentru ca am mers cu masina dupa linia lui. Plus doua perne de marime normala 70cm*50cm. Decaorata cu ciucuri si, evident, nasturi, iata ce a iesit :).













Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...