28 apr. 2011

Paturica Stefi

In ziua in care am primit materialele noi, privindu-le asezate cuminti pe raft, fiecare cu imprimeul ei vesel si colorat, m-am gandit ca sunt multe povesti frumoase adunate la un loc. Asa ca am decupat cate o bucatica din fiecare poveste si le-am cusut pe toate impreuna pe o paturica ce seamana cu o carte de basme pentru copii. Ea ii va veghea visele micutului tau, il va inveseli cand va fi trist si privind-o isi va imagina cum ursuletii pe bicicleta pleaca intr-o aventura pe campuri cu flori si fluturi in mii de culori.












Dimensiuni 138*168 cm


Compozitie:

fata 100% bumbac
de foarte buna calitate import sua, japonia si germania

dos 100%bumbac, umplutura matlasata 100% poliester

18 apr. 2011

Pernuta Raisa

Intai a fost ea, apoi a aparut Paturica Ana, sora ei . Cele doua se completeaza intr-un set decorative pentru patutul unei domnisoare visatoare si cocheta.






dimensiuni 40*55cm
fata perna: bumbac 100%, umpuluta matlasata 100%poliester
perna: fata 100%bumbac, umplutura poliester 100% marca superball (produs Minetconf), cu caracter pronunţat hypoalergenic - certificare absenţa substanţelor periculoase OEKO-TEX® 100 (clasa I)

6 apr. 2011

Oua incondeiate in Bucovina

Cosulet pentru paine
Iepurasul s-a gandit ca anul acesta si-ar dori sa gaseasca pe masa lucruri deosebite. Asa ca am creat special pentru masa de Sfintele Pasti un cosulet din bumbac, cusut cu tehnica quilting free-motion, decorat cu oua rosii din fetru, si ciucurasi nastrusnici. Ii puteti folosi pentru paine sau oua rosii ca in imagine. Nasturasii sunt realizati manual din lut polimeric, in culori si cu motive traditionale

.
Compozitie:
fata 100% bumbac,
umplutura matlasata 100% poliester,
husa 100% bumbac
dimensiuni 32*32cm servetelul desfacut
Pret 20 ron


Servete masa


Tot pentru masa festiva cu ocazia sarbatorilor pascale va propun aceste servete cusute manual cu tehnica quilting free-motion. Sunt realizate din bumbac culoare naturala, decorate cu ciucuri rosii, nasturi din lut polimeric si cate un ou rosu din fetru.



Compozitie:
fata: 100%bumbac
umplutura matlasata: 100% poliester
Pret 80 ron/set de 4 bucati


Pernute de Pasti


Daca va doriti o canapea infrumusetata in ton cu festivitatile, pentru Sfintele Sarbatori de Pasti va propun aceste perne decorative realizate din bumbac natural. Sunt umplute cu puf siliconic, infrumusetate cu aplicatii din fetru, nasturi din lut polimeric.



Compozitie:
fata, captuseala: 100% bumbac
umplutura matlasata: 100% poliester
perna este umpluta cu puf siliconic de tip SuperBall marca Minet
Pret: 60 ron/bucata
dimensiuni 45*45cm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...