20 dec. 2010

Doua pernute pentru doi copii

Doi copilasi cuminti si-au dorit cate o pernuta moale pe care sa-si odihneasca, capsoarele pline de vise si povesti. Asadar am incercat sa le fac o bucurie si am confectionat aceste doua pernute pline de bule mici si mari, grasute si vesele printre care s-au strecurat si doua personaje din desenele animate preferate ale micutilor: Minnie Mouse si maimutica lui Alladin. Si ca sa fie perfecte m-am gandit sa le adaug in colturi niste nasturasi colorati creati de mine din fimo si cate un ciucuras vesel in fiecare colt. Sunt convinsa ca micutii dorm fericiti pe pernutele lor.



16 dec. 2010

Salveaza renul...

S-a blocat intr-o mare de bule...si trebuie sa se intalneasca cu Mos Craciun.









-dimensiuni 42*42cm,
-fata de perna din bumbac,
-perna umplututa cu puf siliconat

14 dec. 2010

Oaau!! Ce sunt acestea, mama??

Sunt nasturi.
Oaaau... Ce multe de culoooni!!! [se minuna fi-miu aseara :))]













Sunt facuti de subsemnata... ca ma intreaba lumea de unde-i am..:))

5 dec. 2010

Poftiti la nasturi







"Si uite asa" (vorba lu fi'miu:D) din blog in blog, am ajuns sa vad nasturii Ayarinei. M-am tot minunat uitandu-ma la ei... si brusc, mi s-a facut pofta sa fac si eu, coroborat cu faptul ca in mercerii nu gasesc nasturi potriviti pt 'creatiile mele'. Zis si facut: in 2 zile aveam deja in fata una trusa pt modelaj cley, cuttere de tot soiul, si toata colectia de culori din gama cernit.



Astia-s primii mei nasturi, vreo 2 brose, un inel, cateva margele si-un pandativ. Le-am facut pentru Alexandra...accesorii pentru rochita si ponchoul ei.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...